Seuraottelu

Angelniemen Ankkuri    vs.

Paimion Rasti

 

Salon Urheilupuistossa torstaina 21.8. klo 19

 

Ennakot


Joosefiina Kukkonen vs. Milla Vehkaoja

Vielä 16-sarjassa kilpaileva Jossu joutuu kovaa kyytiin, kun vastaan asettuu Paimion luottoviestinviejä Milla. Hän lähtee matkaan selvänä ennakkosuosikkina.

Mari Paganus vs. Katri Kerkola

Vauhdikkaasti etenevälle B-maajoukkueessakin juosseelle Katrille puistosuunnistus sopii erinomaisesti ja Mari lienee aseeton tässä kaksintaistelussa.

Heini Saarimäki vs. Heli Lyytikäinen

Vasta 16-vuotias Heini kohtaa 20-sarjassa suunnistavan Helin kenties naisten sarjan tasaisimmassa kohtaamisessa. Keväällä PM-joukkueen varapaikalle yltänyt Heini ei ole omimmillaan kovavauhtisessa puistosuunnistuksessa, joten Helillä on yhtälaiset mahdollisuudet voittoon.

Heidi Laine vs. Matleena Lindeqvist

Jaana Röytiön jäätyä pois Heidin vastus helpottui huomattavasti. Vaikka kumpikaan kilpailijoista ei puistosuunnistuksessa ole omimmillaan, lienee vielä 16-sarjassa juokseva Matleena hienoinen ennakkosuosikki.

Jussi Laakkio vs. Oskari Heiskanen

Ensimmäisessä miesten parissa nähdään vielä 18-sarjassa kilpailevien poikien kaksinkamppailu. Jussi on suunnistanut koko kauden hyvin ja juoksuvoimaisena kaverina puistosuunnistus sopii hänelle erinomaisesti. Nuorempana Ankkureitakin edustanut Osku lähtee kauden juoksujen perusteella matkaan altavastaajana, muttei vailla mahdollisuuksia.

Timo Parttimaa vs. Jaakko Röytiö

Koko 36 vuoden kokemuksella matkaan lähtevä Täpsä ei ehkä ole omimmillaan kovatempoisessa puistosuunnistuksessa. Myöskin Jaskan näytöt nykykunnosta ovat olleet vähissä, mikä tekee parista arvoituksellisen. Mikäli näyttöjen puute johtuu näytettävän puutteesta saattaa Ankkurille olla matkaamassa helppo piste.

Petri Paukkunen vs. Aleksi Toivola

Alkukesän nilkkavaivoista toipunut Pauke taitaa tällä kertaa päästä helpolla, kun vastaan asettuu vasta 17-vuotias Aleksi. Lyhyt ja helppo rata sopivat Paukelle ja jättävät yllätysmahdollisuuden pieneksi.

Vesa Mäkinen vs. Antti Ryynänen

Sekä Antti että Vesa ovat esiintyneet kauden aikana lupaavasti. Puistosuunnistus saattaa sopia paremmin SM-sprintissä hyvin juosseelle Antille, mutta tämän hetken vire saattaa olla Veskulla parempi. Odotettavissa on tasainen kamppailu.

Jussi Suna vs. Teemu Väre

Keväällä erinomaisesti suunnistanut Suna on viime aikoina kärsinyt motivaatio-ongelmista. Poikien PM-joukkueessakin esiintyneen Jussin viime aikojen otteet ovat hyvin ailahtelevia. B-maajoukkueessa esiintynyt Suunta Huipulle ryhmään kuuluva Teemu on kauden edetessä parantanut otteitaan ja lähtee kaksintaisteluun ennakkosuosikkina.

Tuomas Kari vs. Mika Mannervesi

Täksi vuodeksi ikämiessarjoihin siirtynyt Mika saa vastaansa nuoruuden innolla eteenpäin ravaavan Tuomaksen. Tuomaksen kausi on sujunut vakuuttavasti - edustihan hän keväällä Suomea poikien PM-joukkueessa. Mikalla suunnistustaitoa löytyy, mutta puistosuunnistuksessa vauhtia ei välttämättä riitä Tuomasta kukistamaan.

Jussi Paganus vs. Matti Tahvonen

Armoitettujen viestimiesten kohtaaminen nähdään kun Jusu saa vastaansa Mazan. Henkilökohtaisista kilpailuista ovat Mazan näytöt kiistatta parempia, mutta tiukka kaksinkamppailutilanne saa varmasti Jusun syttymään. Molemmilta räväkkyyttä puistosuunnistukseen löytyy, joten luvassa on tiukka taistelu.

Veijo Iso-Junno vs. Toni Kukkonen

Kahdeksannessa parissa kohtaavat Juri Emaldinovin ja Janne Virtasen varamiehet. Vaikka Toni ei enää olekaan huippukunnossa, niin silti hänen vauhtinsa helpolla puistosuunnistusradalla on kova pala vasta 17-vuotiaalle Veijolle.

Mika Hämälistö vs. Markus Lindeqvist

B-maajoukkueessakin kesäkuun alussa esiintynyt Markus saa vastaansa kotijoukkueen ankkuriosuuden luottomiehen Mikan. Molemmat miehistä tunnetaan kova kulkuisina suunnistajina ja viime aikojen otteiden perusteella on odotettavissa on tiukka taistelu pisteestä.

Juha-Pekka Andelmaa vs. Juha Suominen

Viimeisessä parissa loistavia otteita keväällä esittänyt J-P kohtaa huippuvireisen Juhan. J-P:n B-maajoukkuepaikka kesäkuulta on enää muisto ja hyvä syyskunto on ollut toistaiseksi hakusessa. Juha puolestaan tunnetaan juurikin lyhyiden matkojen erikoismiehenä ja kovavauhtisessa puistosuunnistuksessa hän on omimmillaan.