Seuraottelu

Angelniemen Ankkuri    vs.

Paimion Rasti

 

Salon Urheilupuistossa torstaina 21.8. klo 19

 

Kilpailuohjeet


Säännöt: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä lisättynä järjestäjien ohjeilla.

Kartta: Tulostekartta 1:4000/2,5m, 8/2003. Kartassa on käytetty sprinttikartan kuvausohjeita. Rastimääritteet löytyvät kartasta.

Radat: Molemmilla sarjoilla 2,89km, 15 rastia. Rata juostaan kahtena lenkkinä. Kartanvaihto sijaitee Keskusurheilukentällä.

Lähtö: Sijaitsee Keskusurheilukentällä. Kilpailija kutsutaan kaksi minuuttia ennen lähtöä emit-kortin tarkistukseen ja nollaukseen. Kartan saa lähtöhetkellä.

Kartanvaihto: Kilpailija ottaa kartan ämpäristä, jonka kyljessä on sama kirjain kuin rintanumerossa (A tai B).

Emit: Kilpailijan tulee tarkistaa emit-korttinsa numero lähtölistasta. Väärällä emitillä ei pääse maastoon. Väärästä Emit-numerosta tulee ilmoittaa ennen lähtöä tulospalvelulle.

Kilpailunumerot: Kaikki kilpailijat käyttävät kilpailunumeroa. Kilpailunumerot löytyvät lähtöpaikan välittömästä läheisyydestä.

Kielletyt alueet: Kiellettyjä alueita ovat kaikki pihamaaksi merkityt alueet mukaan luettuna Urheilupuiston kukkaistutukset. Myös kaikille palloilukentille meno on kielletty. Maastossa liikkuvat rastivahdit valvovat myös kielletyille alueille menemistä.

Maali: Maaliintulojärjestyksen ratkaisee maalituomari. Kilpailussa ei ole maalileimausta.

Verryttelyalue: Verryttelyyn voi käyttää Keskusurheilukentän juoksurataa eteläkaarretta lukuunottamatta ja urheilukentän itäpuolella sijaitsevaa hiekkakenttää. Verryttely muualla Urheilupuistossa on kilpailun aikana kielletty.

Pesu ja WC: Käytössä urheilukentän pukuhuoneet.

Ensiapu: Salon aluesairaalassa.